Nieuws

Interesse in een praatje en een boek? Kom dan eens een kijkje nemen op de boekenbeurs in Heusden- Zolder. Zie ik je daar?

Op zondag 23 april vindt de allereerste editie van de Vlaanderenleestdag plaats. En als Vlaanderen leest, dan leest Diepenbeek mee! We roepen daarom elke Diepenbekenaar op om op deze dag mee te vieren en te lezen, en zo lezen meer zichtbaar te maken. In de bib, op een bankje, op de bus… desnoods in een stoel op je stoep. Want zien lezen, dóét lezen. En dat nemen we heel letterlijk in Diepenbeek!

Diepenbeek Leest: voorgelezen uit eigen werk

We ontvangen verscheidene auteurs die een stukje voorlezen uit hun eigen werk. Een aantal gekende namen uit Diepenbeek of die zelfs Vlaamse bekendheid genieten, door andere laten we ons van harte verrassen. We luisteren naar Sabine Smets, Petra Thijs, Junior Leroux, Erno Sourbron, Ruby Thijs, Nanesa, Frank Keunen en we sluiten het rijtje met Lieve Frederix. Lieve Veulemans verblijdt in het hele centrum mensen met haar speelse gedichten. Na het luisteren van elk, is er de mogelijkheid om het werk aan te kopen en een babbeltje te maken tijdens de signeersessies.

Waar kan je mij vinden? Servaasplein/Poos
16u00: Voorlezen uit eigen werk: thriller Wraak van Nanesa

Diepenbeek Leest: voorgelezen voor tieners

Opkomend talent Ruby Thijs opent deze Vertellingen 4 Teens. Ze leest voor uit haar eerste boek. Een spannend verhaal met een magisch kantje. Nog meer talent uit Diepenbeek volgt Ruby op, niemand minder dan Nanesa leest een stukje voor uit haar boek: een dromerig maar spannend boek met een stoer hoofdpersonage. Lieve Frederix eindigt deze trilogie met een humoristisch en meeslepend verhaal. 3x succes verzekerd!

Waar kan je mij vinden? Pipowagen Servaasplein
14u30: Voorlezen voor 10+ eigen werk: kinderboek Oonya van Nanesa

Het volledige programma vind je hier: https://diepenbeek.bibliotheek.be/diepenbeek-leest

Leuk nieuwtje:

Vanaf nu kan je mij ook als auteur vinden bij de Vereniging van Vlaamse Misdaadauteurs 😍

Heb je nog wat leesinspiratie nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en ontdek de auteurs en hun boeken.

http://www.vvma.be/

Leuk nieuws te melden!

Vrijdag 16 september stelt de bibliotheek van Diepenbeek de Diepenbeekse schrijvers voor.

Wil je graag het schrijverstalent in Diepenbeek ontdekken?

Wil je mij graag eens ontmoeten?

Schrijf je dan zeker in:

https://diepenbeek.kwandoo.com/activity/subscribe/80331

Voorstelling Diepenbeekse schrijvers:

Om de vijf jaar zetten we schrijvers in de kijker die in Diepenbeek wonen, over Diepenbeek schrijven of onze mooie gemeente als setting van hun verhaal gebruiken. Dit jaar komen we met een goedgevulde editie met zowel literaire kleppers als historische verhalen, biografieën, jeugdliteratuur en fictieve verhalen van meer dan 50 schrijvers. Zo ontdek je meteen je nieuwe favoriete boeken van lokaal talent.

Inkom is gratis.

Zondag 3 oktober 2021 mocht ik deelnemen aan mijn eerste boekenbeurs (dankzij de boekenbottelarij). Ondanks het vreselijk slechte weer, waren er toch wat bezoekers tot in de oude gevangenis geraakt.Een warm gevoel overviel mij toen ik hoorde dat er enkele lezers specifiek voor mij tot in Hasselt waren gekomen. Zodus kreeg ik de kans om enkele boeken te verkopen en te signeren.

Praten met deze toekomstige lezers geeft een bijzonder warm gevoel vanbinnen. Tot mijn grote verbazing was er zelfs een lezer die mijn boek in de Fnac gekocht had en haar boek kwam laten signeren…

Geloof me, dat doet wat met een mens!

_________________________________________________________

Eindelijk kan ik het nieuws ook aan jullie meedelen!

Het e-book is er!

Wil je graag van alles op de hoogte blijven, dan kan dat via:

https://www.facebook.com/auteur.Nanesa

https://www.instagram.com/nanesa6/

info@nanesa.org

____________________________________________________________________________

Wie liever leent dan koopt: je kan Wraak uitlenen bij de bibliotheek van Diepenbeek, Hasselt, Zutendaal, en Bekkevoort.

%d bloggers liken dit: